'Poolse' 4de Provincialer met vooral truckers en bouwvakkers stopt: 0 punten en 154 tegengoals

Het Belgisch amateurvoetbal is een apart wereldje. We kennen teams dat zichzelf overstegen en kampioen werden, maar jammer genoeg is er ook een andere kant aan het verhaal. Sommige clubs speelden een kansloos seizoen of stoppen er zelfs mee. Dat is het geval bij FC Orly Sint-Niklaas. De club was dit seizoen actief in Vierde Provinciale Oost-Vlaanderen, maar pakte geen enkel punt. De Oost-Vlaamse club heeft heel wat Polen in de selectie. Na een rampseizoen heeft de club beslist er mee te stoppen. De exacte reden is niet bekend. 

FC Orly Sint-Niklaas stopt 

Nul punten, 30 nederlagen en 154 tegengoals. Dit zijn de wel heel harde cijfers die de club uit Sint-Niklaas moest slikken dit seizoen. Toch moeten we deze club een pluim geven, want veel clubs hadden er sneller de brui aan gegeven na zo een seizoen. De club heeft besloten zich volgend seizoen niet meer in te schrijven in het Belgisch amateurvoetbal. De grootste nederlaag kwam er op het veld van de nummer acht uit Vierde Provinciale: Daknam. Het werd maar liefst 13-0... Dat was niet de enige pandoering die ze om de oren kregen. Ook met 12-2, 4-10, 1-9 en 0-11 werd stevig de boot ingegaan. 

FC Orly Sint-Niklaas Polen

Sint-Niklaas kent een grote Poolse gemeenschap. Vandaar dat de selectie van deze club bestaat uit heel wat Poolse spelers. Dat is ook terug te vinden in de naam van de club. 'Orly' betekent adelaars in het Pools en staat eveneens afgebeeld in het clublogo. Jammer genoeg zullen velen van deze spelers op zoek moeten naar een nieuwe club aangezien Orly Sint-Niklaas het voor bekeken houdt. Toch spijtig om alweer een Belgische club uit het amateurvoetbal te zien verdwijnen... 

App Store: App Store Link

Play Store:Play Store Link