Trabzonspor-fans zeggen allemaal hetzelfde over de transfer van Paul Onuachu!

Paul Onuachu is een naam die bij veel voetbalfans wel een belletje doet rinkelen. De 29-jarige Nigeriaanse spits maakte tussen 2019 en 2023 het mooie weer bij KRC Genk. Met maar liefst 33 treffers kunnen we zeggen dat 2020-2021 zijn absolute topseizoen was bij de Limburgers. Hij werd verkocht aan Southampton in het seizoen 2022-2023. Nu verkast de goalgetter naar de Turkse eersteklasser Trabzonspor. 

Onuachu naar Trabzonspor

Genk zag de Nigeriaan voor 18 miljoen euro vertrekken naar Southampton. Daar vond hij zijn goede vorm iets minder terug wat resulteert in een overgang naar Trabzonspor. 1ste Nationaler Olympic Charleroi is tevens satellietclub van competitiegenoot Galatasaray. Even stond de geliefde spits kort bij een terugkeer naar Genk. De Trabzonspor-fans zijn erg enthousiast over hun nieuwe geleende spits. Voetbalflitsen zette enkele positieve reacties op een rijtje.

"Mijn favoriete spits in de competitie dit jaar is Onuachu. Hij is zo een sympathieke kerel. Ik kan niet wachten om naar hem te kijken."

"Orsic, Pepe en Onuachu zouden een goed trio kunnen zijn." 

"Onuachu's opwinding op het vliegveld is enorm. Als hij deze opwinding vervolgt met een goed seizoen zullen we hier aan het einde van het seizoen veel huilen." 

 "Hiermee en met Pepe hebben we twee bomtransfers uitgevoerd. Ik zou graag Onuachu bij ons hebben."

"Onuachu maakte Trabzonspor-fans enthousiast met zijn energie nog voordat hij het veld betrad."

"Onuachu scoort minstens 20 kopbaldoelpunten."

App Store: App Store Link

Play Store:Play Store Link