Alejandro Pozuelo richt zich tot de Genk-fans: "Ik snap dat de supporters kwaad zijn, maar ..."

Alejandro Pozuelo is nu officieel geen speler van Genk meer. Op de persvoorstelling van zijn nieuwe club Toronto blikte hij even terug op zijn periode bij de Limburgers. "Ik wil niet meer te veel over Genk praten. Dat is in het verleden, maar ik heb wel zeer moeilijke momenten gekend. Ook voor mijn familie en mijn manager was het niet eenvoudig.", aldus Pozuelo.

Op de vraag waarom hij wou vertrekken, was hij duidelijk. "Ik heb 3,5 jaar bij Genk gespeeld en het was genoeg. Iedereen keek constant naar mij. Altijd zette de andere ploeg een mannetje op mij. Dat kon zo niet doorgaan, want mentaal was ik echt toe aan iets anders.", klinkt het.

Tenslotte richt hij zij nog even tot de supporters, die het hem erg kwalijk namen dat hij volop in de titelstrijd vertrok. "Ik snap dat de supporters kwaad op me waren, maar zij moeten begrijpen dat dit voetbal is. Ik heb altijd alles voor Genk gegeven toen ik er zat en zal de club en zijn supporters altijd respecteren. Ik hoop dat ze kampioen worden.", aldus Pozuelo bij Het Nieuwsblad.

Bij Unibet kun je de wedstrijden uit de JPL gratis volgen. Ontdek er hier alles over!

Profiteer nu van een winstbonus bij Unibet tot 30%. Lees er hier alles over!

Bij Unibet kun je nu genieten van een 200% stortingsbonus. Ontdek het HIER!

Voorspel gratis 6 wedstrijden in de JPL en win mega vette prijzen. Speel hier mee!