Exact 17j geleden: Standard komt terug naar 4-4 tegen Club Brugge, na 4-1 achterstand (VIDEO)

Exact zeventien jaar geleden werd één van de gekste wedstrijden uit de geschiedenis van het Belgisch voetbal gespeeld. Club Brugge keek die 10e december van 2006 in het Jan Breydelstadion Standard in de ogen, dat naar Brugge afzakte met klasbakken als Steven Defour, Sergio Conceiçao, Milan Jovanovic en Marouane Fellaini. En toch keken de Rouches na 65 minuten tegen een 4-1 achterstand aan. Wat volgde was één van de strafste comebacks in de JPL aller tijden: Ali Lukunku knikte in minuut 89 de 4-4 gelijkmaker binnen.

Club Brugge Standard 4-4

Club Brugge liep die dag Standard van meet af aan onder de voet. Een onketende Bosko Balaban had blauw-zwart al na 13 minuten op een 2-0 voorsprong gezet. Elrio Van Heerden, Igor De Camargo en Ibrahim Salou zorgden ervoor dat de spectaculaire 4-1 op het bord stond na 65 minuten. Maar dan moest het strafste nog komen... Marouane Fellaini, Oguchi Onyewu en Ali Lukunku dompelden Club Brugge om in diepe rouw en maakten er nog 4-4 van. Bekijk hieronder nog eens de beelden: