FIFA 18: 5 primeurs die we binnenkort op de World Cup Mode mogen verwelkomen

We mogen ons verwachten aan een aantal nieuwe features op de World Cup Mode. De World Cup Mode zal op 29 mei beschikbaar zijn, en volledig gratis. Hieronder een overzicht:

  1. Nieuwe stadions
    We zullen een aantal nieuwe stadions mogen verwelkomen. De twaalf stadions zullen allemaal beschikbaar zijn in de game-mode. Bijvoorbeeld de Ekateringburg Arena, die gekend staat om zijn opvallende constructie zal nu in de game te zien zijn. Wij zijn benieuwd hoe dit stadion er effectief zal uitzien in de game.
  2. Custom Tournament
    Niet enkel op Ultimate Team zal je een World Cup Mode vinden. Je zult ook bij andere features kunnen gebruikmaken van de World Cup, waaronder bij tornooien. Ook met teams die het WK niet gehaald hebben zal je kunnen spelen.
  3. Betere atmosfeer
    EA Sports wil zich echt inzetten op de atmosfeer in de stadions. Zo zal de officiële muziek beschikbaar zijn in de game. Nog een klein detail in de game zullen de supporters zijn. De fans zullen opnieuw iets realistischer zijn. De virtuele supporters zouden bijvoorbeeld face-paint hebben op hun gezicht. Het zal je daarnaast vast opvallen terwijl je aan het spelen bent: In de achtergrond vallen de rode en blauwe lichten enorm op. EA sports zal ook betere verlichting voorzien in de game. Het zal een echte World Cup-vibe creëren.
  4. Packs kopen in de World Cup Mode
    Ook in deze mode zal je packs kunnen kopen voor het nieuwe team dat je samenstelt. Eén groot voordeel: Stel dat je een pack koopt van 5k op de WC Mode, zal je automatisch een extra pack krijgen voor je "normale" Ultimate Team. Twee voor de prijs van één. Geweldig toch?
  5. Nieuwe pack-animation
    De FIFA-kaartjes zullen in een nieuw jasje gegoten worden. Zo zullen de kaarten een combinatie hebben van rood, wit en blauw. Het resultaat vind je in onderstaande video.

Bekijk de video hieronder: