No era rebound: Mexicaans team kan bal inschieten na strafschop maar scheidsrechter fluit af

Ga er even voor zitten. Morelia is een team uit Mexico en speelde afgelopen weekend de competitiewedstrijd op bezoek bij Toluca. De scheidsrechter geeft in de 10e(!) minuut van de blessuretijd een strafschop aan de thuisploeg Toluca. Bij een 0-1 voorsprong voor Morelia neemt de Argentijnse routinier Pablo Barrientos de penalty. De Argentijn mist maar kan de bal in de rebound alsnog binnenschieten. Alleen heeft de scheidsrechter vlak na het nemen van de strafschop al afgelopen. Een gevalletje matchfixing?

Wat zou de Mexicaanse 'penalty-kenner' van deze bizarre situatie in zijn thuisland vinden? No era rebound, kunnen we wel stellen.