Leeds - Aston Villa (1-1) gaat de geschiedenisboeken in, thuisploeg laat bezoekers BEWUST scoren!

Het duel tussen Leeds United en Aston Villa is zondagmiddag in een 1-1 gelijkspel geëindigd. Op het eerste oog een normale, of misschien zelfs ietwat saaie uitslag, maar geloof ons: deze wedstrijd gaat de geschiedenisboeken in als één van de meest bizarre wedstrijd in de Championship ooit. En dat vanwege drie vreemde momenten.

1-0 Leeds United (Mateusz Klich), zeer controversieel

Leeds United kwam op een 1-0 voorsprong, maar dat gebeurde wel op controversiële wijze. Zo raakte een speler van de thuisclub geblesseerd en deed Leeds United net alsof ze de bal over de zijlijn wilde spelen. Echter besloten twee spelers daar gebruik van te maken, die Aston Villa hiermee compleet verraste. 

Rode kaart Anwar El Ghazi

Na de 1-0 ontstond er een opstootje tussen de spelers van Leeds United en Aston Villa. In alle commotie deed Leeds-speler Patrick Bamford net alsof hij in het gezicht werd geraakt door ex-Ajacied Anwar El Ghazi, die hiervoor rood kreeg. Op de beelden is echter duidelijk te zien dat Bamford een matennaaier is.

1-1 Aston Villa (Albert Adomah), een goedmakertje

Vlak daarna kwam de 1-1 van Aston Villa. Dit was een goedmakertje van Leeds United, dat zich toch een beetje schuldig voelde door de actie van de twee oncollegiale Leeds-spelers. Uit opdracht van trainer Marcelo Bielsa liet de thuisclub dus toe dat de spelers van Aston Villa zonder tegenstand door hun verdediging kon rennen. Let wel even op die ene verdediger van Leeds United, die het overduidelijk niet eens was met zijn teamgenoten en de 1-1 wilde voorkomen.

Bij Unibet kun je de wedstrijden uit de JPL gratis volgen. Ontdek er hier alles over!

Profiteer nu van een winstbonus bij Unibet tot 30%. Lees er hier alles over!

Bij Unibet kun je nu genieten van een 200% stortingsbonus. Ontdek het HIER!

Voorspel gratis 6 wedstrijden in de JPL en win mega vette prijzen. Speel hier mee!