Vrouw Ruud Vormer werkt harder dan ooit: "Mijn uren zijn verdubbeld en Ruud zit thuis"

Een gekke situatie voor de familie Vormer: nu de (voetbal)wereld op zijn kop staat door het coronavirus, zit Ruud Vormer de hele dag thuis. Zijn vrouw Roos werkt juist harder dan ooit, want zij is namelijk arts in Gent en maakt hele lange dagen. In gesprek met Het Laatste Nieuws vertelt ze dat de 'nieuwe situatie' even wennen is.

"Het is gek: mijn uren zijn verdubbeld en Ruud is huisman geworden ondertussen, de wereld is omgekeerd." Na een ietwat rustige periode is de drukte de laatste dagen flink toegenomen: "Het wordt steeds drukker na een paar dagen van relatieve stilte. Steeds meer patiënten komen binnen."

Met de waardering die de mensen in de zorg krijgen, is ze blij, maar wat haar vooral deugd doet, is dat er weinig mensen meer op straat zijn: "De waardering die we krijgen? Dat is fantastisch. Maar ik ben vooral blij dat ik geen kip op straat zie. Wat telt is dat we het allemaal samen doen."

Volg ons nu ook op Instagram:

Volg ons nu ook op TikTok: 

@voetbalflitsenbe

Kan jij het logo van Club Brugge vervolledigen? Daag je vrienden uit als het jou lukt! ⚽️🏆 ##voetbal##clubbrugge##vrienden##challenge

♬ Seven Nation Army - Champs United
Ook interessant