Vermist: deze drie Anderlecht-spelers zijn compleet uit beeld verdwenen bij Kompany

Het is algemeen geweten dat er bij Anderlecht nog spelers rondlopen die ze liever kwijt dan rijk zijn. Aangezien ze hen afgelopen zomer niet konden verkochten, kunnen ze niet anders dan hen mee te laten trainen. Deze drie spelers zijn compleet uit beeld verdwenen bij Kompany en zaten nog geen enkele keer in de wedstrijdselectie.

1. Knowledge Musona

De aanvaller uit Zimbabwe werd vorig seizoen uitgeleend aan Lokeren, maar kon hen niet redden van degradatie. Op de Afrika Cup speelde hij barslecht, wat zijn speelkansen op Anderlecht niet vergrootte. STVV toonde interesse om hem te huren, maar het kwam er uiteindelijk niet van.

2. Kenny Saief

De Amerikaan speelde vorig seizoen nog in de MLS, maar keerde uiteindelijk terug naar Anderlecht. Het was Hein Vanhaezebrouck die hem destijds wegplukte bij Gent, waar hij veel successen kende. Kompany gelooft duidelijk niet in hem

3. Yevhen Makarenko

De middenvelder werd vorig seizoen overgenomen van KV Kortrijk en speelde veel in het begin van vorig seizoen. Door een blessure werd hij echter snel vergeten. Hij heeft nu al een jaar niet meer gespeeld. Hij zou nu al twee weken opnieuw fit zijn.

Ook interessant