Niet normaal: RSCA-aanvaller zit aan 7 goals in 5 matchen in zijn nationale jeugdploeg

Jong Oranje heeft maandagmiddag met 0-7 gewonnen van Jong Gibraltar. Een monsterzege, al is dat natuurlijk niet verrassend tegen een dwergstaat als Gibraltar. Goed nieuws was er ook voor Joshua Zirkzee, hij scoorde opnieuw twee keer voor Jong Oranje.

Zirkzee

Zirkzee startte opnieuw als kapitein aan de wedstrijd en scoorde beide goals in de tweede helft. En of het snel ging: de Anderlecht-aanvaller scoorde in de 53ste en de 56ste minuut, goed voor de 0-4 en 0-5. Zirkzee gaf bovendien ook de assist voor de eerste goal van Summerville. Afgelopen weekend was Zirkzee ook al goed voor twee goals tegen Bulgarije. In totaal zit hij aan zeven goals in vijf wedstrijden, enorm straf. Zie hieronder zijn twee goals tegen Jong Gibraltar.