Eerste provincialer schakelt alweer ploeg uit Tweede Amateur uit en stunt opnieuw in de Beker

KSC Blankenberge heeft dit weekend opnieuw gestunt in de Beker van België. De West-Vlamingen uit Eerste Provinciale wonnen afgelopen weekend met 3-2 van KRC Gent, een ploeg uit Tweede Amateur.

Longueville

Blankenberge kwam in de eerste helft op voorsprong, maar na 90 minuten stond het 1-1. In de verlengingen kwamen de bezoekers op voorsprong, maar na twee goals van de broers Longueville trok Blankenberge aan het langste eind.

Ronse

Blankenberge staat nu in de 5de ronde van de Croky Cup en kan enkele mooie tegenstanders loten. Eerder in deze editie schakelde het al Oostduinkerke, Groot Dilbeek en KSK Ronse uit. Die laatste is eveneens een ploeg uit Tweede Amateur. Blankenberge is erg ambitieus en wil dit seizoen kampioen worden in Eerste Provinciale.