RSCA-fans zien bui al hangen na bekendmaking ref tegen Club Brugge: "Proficiat met de drie punten!"

Maandagavond werd bekendgemaakt welke scheidsrechters er dit weekend aan de slag gaan tijdens de achtste speeldag in de Jupiler Pro League. Zo ook voor de kraker Anderlecht-Club Brugge, die zondagavond om 18u30 op het programma staat. En daar was niet elke Anderlecht-fan op 'X' even blij mee!

Lawrence Visser Anderlecht

Voor de klassieker werd scheidsrechter Lawrence Visser aangeduid. De 33-jarige Limburger wordt bijgestaan door assistenten Thibaud Nijssen en Rien Vanyzere met Laurent Willems als vierde official. Jasper Vergooten zit in het VAR-busje samen met Michele Seeldraeyers. Visser was dit seizoen al in een wedstrijd van paars-wit de scheidsrechter, namelijk tegen STVV. De Brusselaars wonnen weliswaar met 0-1, maar waren woest om de volgens hen veel te lichte rode kaart voor Anders Dreyer.

Visser leidt donderdag eerst nog de wedstrijd tussen Rangers en Real Betis in de Europa League in goede banen. Benieuwd hoe hij het daar gaat vanaf brengen... Voetbalflitsen zette alvast enkele reacties van de Anderlecht-fans op een rijtje.

De reacties van de Anderlecht-fans: