Van de Brugse spionkop naar oog in oog met Modric en Mbappé staan

Hij is nog maar 18 jaar, maar Charles De Ketelaere mag zich al een volwaardige A-speler noemen van Club Brugge. Het is plots snel gegaan voor het piepjonge talent, dat enkele jaren geleden nog zelf in de spionkop in het Jan Breydelstadion zat. 

Wat een jaar voor De Ketelaere! De voorbije maanden mocht hij zelfs opdraven in de Champions League en stond hij plots oog in oog met sterren als Mbappé en Modric. "Toen de coach de dag voor PSG zei dat de kans groot was dat ik zou starten, durfde ik het tegen niemand zeggen", vertelt hij in Het Laatste Nieuws. "Stel dat het dan toch niet zo was... Alleen mijn mama wist het. M'n broer en zus niet. Ze vernamen het pas toen de opstelling bekend was."

"Het lijkt allemaal nog steeds onrealistisch. Dit had ik vorige zomer zelfs niet durven dromen. Ik was al blij dat ik na de zomerstage bij de eerste ploeg mocht blijven trainen. Een paar jaar geleden ging ik nog te voet naar het stadion om de matchen te gaan zien. Zo'n drie jaar heb ik in de spionkop gestaan, samen met mijn broer. Ik had toen zelfs meer stress dan nu", lacht hij nog.