Club Brugge-flop is de grote held na penaltygoal in de UCL, eerste keer ooit in de groepsfase!

FC Midtjylland plaatste zich woensdagavond voor het eerst in zijn geschiedenis voor de groepsfase van de Champions League. Het won met 4-1 van Slavia Praag. Het wedstrijdverloop was best opvallend. De bezoekers kwam al snel op 0-1 na een goal van Peter Olayinka (ex-Gent en Zulte Waregem).

Scholz

In de 65ste minuut kwam de thuisploeg op 1-1, maar na de 0-0 in de heenmatch stonden de bezoekers virtueel in de poulefase. In de 84ste minuut kwam Midtjylland op 2-1, na een penaltygoal van Alexander Scholz. De Deense verdediger heeft een verleden bij Lokeren, Standard en Club Brugge. Toen ging het snel: er volgen nog twee goals in de slotfase.