Amy Sonck over haar 50K-volgers op Instagram: "Ze noemen mij een dikke nek!"

Amy is de dochter van Wesley Sonck. Deze week was ze samen met haar familie te zien in 'Groeten uit' op VTM. In een interview met Het Laatste Nieuws ging het onder meer over haar populariteit op Instagram. Ze heeft namelijk meer dan 50 duizend volgers. Opvallend: zo'n twee jaar geleden had ze nog geen 1.000 volgers.

“Het begon met een foto in bikini. Al mijn vriendinnen hadden foto’s van zichzelf op het strand gepost. Ik dacht: waarom ik niet? En toen is het ontploft: die foto raakte overal verspreid. Op twee maanden tijd ging ik van 600 naar 15.000 volgers. En sindsdien is dat aantal nog meer dan verdubbeld. Ik heb er een paar samenwerkingen met kledingmerken aan overgehouden waarmee ik een centje bijverdien”, aldus Amy in HLN.

Het is echter niet allemaal rozengeur en maneschijn: "Het nadeel is dat ik de stempel van dikke nek heb gekregen. Mensen kijken niet meer naar je karakter, dat is lastig. Ze gaan er niet meer van uit dat er op dat lichaam ook een hoofd staat. Ik volg een opleiding om mama te kunnen helpen in haar schoonheidssalon en zet ondertussen mijn bachelor bedrijfsmanagement verder.”, besluit de dochter van Wesley Sonck.

Aangestrande 🐳

Een bericht gedeeld door Amy Sonck (@amysonck) op

Volg ons nu ook op Instagram: