Club Brugge ziet Juventus-Belg als ideale vervanger voor Kossounou

Het gerucht dat Odilon Kossounou binnenkort Club Brugge zal verlaten, wordt steeds groter en groter. Sportwereld meldt dat Club hem dan eventueel zou willen vervangen door Koni De Winter. 

Kossounou

Kossounou kwam in 2019 over van Hammarby naar Club Brugge voor zo'n kleine 4 miljoen euro. De 20-jarige Ivoriaanse verdediger heeft nu een martkwaarde van 13 miljoen euro. Vooral enkele Engelse clubs zouden hem graag aan hun selectie willen toevoegen en dat zou een flinke winst betekenen voor Club Brugge.

Koni De Winter

De naam Koni De Winter kan voor u wat onbekend in de oren klinken. Hij is momenteel 19 jaar en kapitein van de U19 van Juventus. Hij mocht al meerde malen meetrainen met de A-ploeg van Juve, maar speelde nog geen enkele wedstrijd. Hij werd opgeleid bij Zulte Waregem die hem vervolgens liet vertrekken naar Italië. Op transfermarkt wordt zijn waarde rond de 400 duizend euro geschat, maar naar verluidt willen de Italianen rond de 5 miljoen euro krijgen voor hem. Moet Club Brugge hem aankopen als Kossounou vertrekt?

Koni De Winter Adilion Kossounou Club Brugge Juventus