Club-fans hekelen zich aan commentator tijdens match tegen Union: "Zou hij bij Amoura slapen?"

Zondagavond verloor Club Brugge op het veld van Union met 2-1. In de eerste helft bracht Amoura de Brusselaars op een knappe manier op voorsprong met een heerlijke omhaalgoal. Maxim De Cuyper bracht Club Brugge in de tweede helft weer langszij en gaf de Club-fans weer hoop. Amoura bekroonde zijn wedstrijd met nog een heerlijk doelpunt waarin hij Mechele eraf liep. 2-1 en dus weer een nederlaag voor Club Brugge. Naast de vele kritiek op het spel, hadden de Club-fans ook een duidelijke mening over commentator Peter Morren.

Kritiek Peter Morren

De meeste voetbalfans kennen Peter Morren grotendeels wel. Hij is een voetbalcommentator van Eleven Sports met een verleden bij Medialaan (VTM). In oktober 2019 raakte bekend dat Peter Morren zou stoppen als voetbalcommentator. Hij werd namelijk de nieuwe pers- en mediamanager van KRC Genk (iets wat hij nu niet meer is). Dat verwijten van Club-fans zijn niet altijd. Ze vinden dat hij geen objectief commentaar gaf bij de wedstrijd tegen Union.