Paulo Dybala: "AC Milan-fans klagen altijd"

Juventus-aanvaller Paulo Dybala won vrijdagavond nipt van AC Milan. De score stond lang gelijk, maar Dybala bepaalde de eindstand met een penalty op 2-1 in de zevende minuut van de blessuretijd. Milan kwam in de tweede helft al met tien man te staan door een rode kaart voor José Sosa, dit tot onvrede van de fans uit Milaan.

Dybala is van mening dat de scheidsrechter zelfs al eerder had kunnen ingrijpen. Hij kan dan ook niets met de kritiek dat zijn team bevoordeeld zou zijn. "AC Milan-fans zijn al een jaar of zes aan het klagen over het succes van Juventus", zo vertelt Dybala tegenover Mediaset. "We zijn eraan gewend. Ze zouden eens naar zichzelf moeten kijken in plaats van naar de scheidsrechter."