Voetbalfans onder de indruk van ex-JPL-spits na knappe goal vs Inter: "A work of art!" (VIDEO)

Zaterdagmiddag nam de leider in de Serie A, Inter, het op tegen Bologna. Na een kwartier stond de Nerazurri al op een 2-0 voorsprong via Acerbi en Martinez. Even later mocht Orsolini Bologna vanop de stip opnieuw in de wedstrijd trappen. Tien minuten na rust scoorde ex-Anderlecht-spits Joshua Zirkzee de gelijkmaker en zo eindigde de wedstrijd op 2-2.

Het is een knap punt voor Bologna met Thiago Motta aan het roer. Alexis Saelemaekers mocht op het uur invallen voor Bologna nadat hij een week geschorst was voor een tweede gele kaart in de wedstrijd tegen Monza. In de zomer van 2022 verruilde Zirkzee het Duitse Bayern voor een terugkeer naar de Serie A, waar hij al eens speelde met Parma in 2021. Dit is zijn vijfde doelpunt voor de club uit het noorden van Italië. Bij Anderlecht scoorde hij achttien doelpunten in 47 wedstrijden.

Zirkzee vs Inter

"Zirkzee is ongelooflijk dit seizoen. Zijn technisch vermogen voor iemand van zijn grootte is waanzin."

"Zirkzee speelt als R9 op dit moment wtf."

"Wat een mooie goal Zirkzee eindelijk"

"Wow, Zirkzee, wat een afwerking! Ook erg kalm aan de bal en hij is de volledige Inter-verdediging te slim af. Gelijkmaker voor Bologna!"