Oplettende Kevin De Bruyne moet eerlijk toegeven: "Noa Lang ken ik niet echt"

Kevin De Bruyne zal dinsdagavond wellicht in de basis starten tegen Club Brugge. De Manchester City-middenvelder is nog niet in topvorm, maar scoorde afgelopen weekend wel nog tegen Burnley. De Bruyne had het een en ander te zeggen over blauw-zwart.

Club Brugge

De Bruyne gaf alvast complimenten aan Club Brugge. "We weten dat Club Brugge sterk is, dat ze veel kwaliteit hebben. Twee jaar geleden tegen Real Madrid en PSG hebben ze dat ook bewezen. Elke ploeg die in de Champions League speelt, heeft gewoon kwaliteit. Dat weten we nog. Ik ken een aantal spelers van bij de Rode Duivels, dus we zullen ze niet onderschatten.", aldus De Bruyne, die Noa Lang wel niet echt kent.

België

De Rode Duivel vindt het erg fijn om nog eens in België te kunnen voetballen, weliswaar op clubniveau dan. "Ik vind het leuk om in België te kunnen spelen. Ik weet niet hoe de mensen gaan reageren. Ik kom om mijn job te doen. De Belgische competitie heeft altijd veel talent gehad. Ik heb daar gespeeld, nu ook met Club Brugge; Er is misschien niet veel geld in de Jupiler Pro League maar ze doen het wel goed. Ze verkopen veel spelers en krijgen dan goede in de plaats.", besluit KDB.

kevin de bruyne club brugge