Meunier woedend op PSG: "Ik mag er niet meer komen... dan ga ik prijzen gaan pakken in Duitsland!"

Thomas Meunier gaat na 4 seizoenen bij PSG aan de slag bij Borussia Dortmund. De bedoeling was dat Meunier wel nog de wedstrijden in de Champions League zou afwerken, voor zijn Franse ex-werkgever, maar dat blijkt nu niet meer nodig te zijn. PSG rekent niet meer op de diensten van onze Rode Duivel.

Meunier is razend op Leonardo, de sportief directeur van PSG. Hij loog tegen de verdediger en dat zit hem diep. "Leonardo heeft op geen enkel moment rekening gehouden met de overeenkomst met Dortmund, laat staan met wat ik wilde", zei Meunier in de Duitse pers. "Als het van hem had afgehangen, had ik praktisch gratis voor PSG gespeeld."

"Ik mocht ook niet meer gaan trainen op de velden van PSG. Er werd mij telefonisch meegedeeld dat ik niemands weg nog mocht kruisen, omdat ik bezwarende zaken uit de doeken zou kunnen doen. Het was een typisch geval van realiteitsverlies. Volgens hem weigerde ik een contractverlening, maar ook dat is niet waar!"

Borussia Dortmund

"Het hoofdstuk in Parijs is nu definitief afgesloten, ik focus me volledig op Dortmund! Als je kijkt naar de kwaliteit van onze ploeg, moeten wij gewoon iets winnen in de komende jaren. Mijn verlangen naar overwinningen en titels kent geen grenzen! Als het van mij afhangt gaan we prijzen pakken!"