Nu al nieuw koningskoppel bij Anderlecht? Vlap heeft meteen een maatje gevonden!

Nu al nieuw koningskoppel bij Anderlecht? Vlap heeft meteen een maatje gevonden!

Michel Vlap kon in de oefenwedstrijd tegen Benfica meteen zijn eerste goal voor Anderlecht maken. De nieuwste aanwinst van paars-wist liet zich daarmee meteen gelden en liet veel belovende dingen zien op het veld. Net als Jeremy Doku, de youngster van Anderlecht. De twee lijken elkaar nu al gevonden te hebben.

 “Ik voel mij hier al heel goed”, vertelt Vlap in Het Nieuwsblad. “Jammer dat ik die tweede goal niet maakte, na die goeie voorzet van Doku. Dit soort potjes heb ik nog niet vaak gespeeld, dus ik moet me ook nog wat aanpassen aan het tempo, maar dat lukt wel. Als ze mij aan de bal krijgen, kan ik scoren.”

“Met Doku op de rechterflank klinkt trouwens erg goed! Wat is die jongen razendsnel voor zijn leeftijd. Dat zie je niet veel. Het is leuk om zo’n buitenspeler te hebben die sterk is in één tegen één-situaties. Maar je moet hem natuurlijk wel lanceren. Als de laatste pass van Jeremy soms nog iets zorgvuldiger was geweest hadden we nog meer kansen gehad, maar dat is nog een werkpuntje.”