Denis Odoi maakt meteen indruk bij Club Brugge: "Kunnen niet anders dan blij zijn!"

Denis Odoi maakte woensdagavond al zijn debuut voor Club Brugge, nog geen 48u na het verstrijken van de transferdeadline. En de Belgische verdediger deed het meteen goed. Hij viel na amper 30 minuten in en speelde zowel centraal achterin als op de rechtsachterpositie. De Club-fans waren erg lovend over zijn debuut en dat waren ook Alfred Schreuder en Simon Mignolet.

Denis Odoi

"Denis is heel goed ingevallen. Ik vond dat ik moest ingrijpen na die gele kaart. En we deden het ook niet goed achterin. Niet enkel Mitrovic, maar ook de andere verdedigers wilden de bal niet hebben. En dan maak je het Gent wel heel gemakkelijk. Odoi kreeg ook snel geel - een belachelijke kaart, want er was niets aan de hand.", aldus de Club Brugge-coach bij Het Laatste Nieuws.

alfred schreuder denis odoi

Simon Mignolet

Simon Mignolet kon een clean sheet boeken, mede dankzij Denis Odoi. "Ik ken hem heel goed op en naast het veld. Die jongen is in eerste instantie een winnaar, iemand met een heel goeie mentaliteit. We kunnen niet anders dan blij zijn dat hij erbij is. Denis heeft een paar keer promotie behaald met Fulham en heel veel matchen in de Championship gespeeld. Dan heb je zoveel ervaring en bagage.", besluit de Club Brugge-doelman.

simon mignolet denis odoi