Exact 10 jaar geleden: 17-jarige keeper gaat viraal met 'OK ja'-interview na match vs Club (VIDEO)

Bij Voetbalflitsen vinden we het heerlijk om één of andere klassieker van onder het stof te halen. Vandaag blikken we terug op een hilarisch interview van exact tien jaar geleden. Na de match van Oudenaarde tegen Club Brugge (0-1) in de Cofidis Cup, ging de toen 17-jarige Oost-Vlaamse doelman Kevin Frans viraal met een grappig interview. 'Oké ja' waren woorden die vanaf toen iconisch werden.

25 september 2013 Oudenaarde-Club Brugge

Op 25 september 2013, vandaag exact tien jaar geleden, ontving KSV Oudenaarde het grote Club Brugge in de zesde ronde van de Beker van België (toen nog Cofidis Cup). De wedstrijd op zich was niet spectaculair, maar toch zal de wedstrijd ons voor altijd bijblijven. Het was namelijk doelman Kevin Frans van KSV Oudenaarde die de show stal tijdens een post-match interview van Sporza. De jonge doelman was toen amper zeventien jaar oud, maar maakte zich meteen onsterfbaar.

Kevin Frans oké ja! 

Na de met 0-1 verloren bekerwedstrijd tegen Club Brugge, vertelt doelman Kevin Frans van KSV Oudenaarde hoe hij zich voelde tijdens de wedstrijd en wat er beter kon en wat niet. Wat hij op dat moment nog niet weet, is dat hij vanaf dan de geschiedenisboeken zal ingaan met één van de meest hilarische interviews aller tijden. Tijdens het interview zegt de doelman continu 'oké ja', woorden die nadien iconisch zullen worden. Kijk en geniet hier nog één keer van het heerlijke interview, dat je alleen maar goede vibes kan geven. Leuk feitje: tegenwoordig komt Kevin Frans uit voor KVE Drongen in Eerste Provinciale!