Ex-Club-trainer verrast met ZÉÉR opvallende quote over CDK: "Doet me denken aan Frenkie De Jong"

Hij zijn turbulente maanden geweest in het leven van Alfred Schreuder. De Nederlander kwam een dik jaar geleden binnen als nieuwe T1 van Club Brugge, en leidde blauw-zwart enkele maanden later naar een derde titel op rij. Hij verkaste naar Ajax, maar dat werd een bijzonder pijnlijk verhaal. De Nederlander werd even geleden al op straat gezet. Na het ontslag van Scott Parker werd hij opnieuw aan Club Brugge gelinkt, maar de deal ging (vooralsnog) niet door. Maar het is wel duidelijk: Schreuder volgt zijn ex-club nog op de voet.

Alfred Schreuder Charles De Ketelaere Frenkie de Jong

Zo had Schreuder had deze week nog over zijn voormalige chouchou, Charles De Ketelaere: "Charles heeft wat kansen gemist, maar hij weet hoe hij moet scoren. Hij is bijzonder professioneel, want 's avonds laat gaan feesten hoort niet bij hem. Hij doet mij wat denken aan Frenkie de Jong: een intelligente kerel die alles opoffert voor het voetbal. Hij ziet er misschien wat verlegen uit, maar hij werkt en vecht hard. Daarnaast is hij een echte winnaar en heeft hij een hekel aan verliezen.". Van lof gesproken!

Charles De Ketelaere Alfred Schreuder Frenkie de Jong

De Nederlander gaf overigens ook te kennen dat hij Charles graag naar Ajax had gehaald: "Ik heb Charles in het begin van het seizoen gesproken en toen had hij het over een grote uitdaging die hem te wachten stond. Ik probeerde hem mee te nemen naar Ajax, maar Charles wilde alleen naar Milan."

Charles De Ketelaere Alfred Schreuder Frenkie de Jong

Het seizoen begon nochtans goed voor CDK:

Ook interessant