Bod van 20 miljoen euro voor deze 'onbekende' Belgische middenvelder... Maar wie is hij?

Bod van 20 miljoen euro voor deze 'onbekende' Belgische middenvelder... Maar wie is hij?

De 21-jarige Belgische middenvelder Orel Mangala heeft een prijskaartje van zo'n 25 miljoen euro om zijn nek hangen en toch is hij vrij onbekend in eigen land. De jonge smaakmaker werd bij Anderlecht doorgestuurd en is ondertussen aan de slag bij Stuttgart... maar voor hoe lang nog?

Toen Mangala werd doorgestuurd bij Anderlecht kwam hij uiteindelijk bij Hamburg SV terecht, dankzij een uitleenbeurt van zijn moederclub Stuttgart. Die wilden hem niet kwijt, dus hing de club daarom een onrealistisch prijskaartje van 30 miljoen euro aan Mangala.

"Ik voelde me nochtans klaar voor een stap hogerop", vertelt Mangala in Het Laatste Nieuws. "Maar Stuttgart besliste er anders over..." Onder meer Arsenal, Lyon, Roma, Olympique Lyon, Lille, Arsenal en AS Roma toonden interesse.

Daarnaast was er een officieel bod van ongeveer 20 miljoen euro, maar dat wil zijn entourage geheim houden aangezien dat bod nog steeds staat. "Vertrekken in de winter behoort zeker tot de mogelijkheden", gaat hij verder. "Maar verder lost de jonge Belg niks over zijn toekomst"

Wij zijn alvast benieuwd waar deze jongen nog gaat belanden!