Club-speler legt haters het zwijgen op: "Ben geen paniektransfer als je mij ziet spelen"

Jack Hendry ruilde enkele weken geleden KV Oostende in voor Club Brugge. De Schotse verdediger toonde meteen zijn klasse bij blauw-zwart. Zo was hij nog niet te betrappen op een foutje en ook tegen PSG was hij ijzersterk. Het Laatste Nieuws had een uitgebreid interview met hem.

Paniektransfer

Het ging onder meer over de term 'paniektransfer'. Zo noemde Blessin zijn overgang naar Club Brugge. Hendry gaat daar niet mee akkoord. "Blessin noemde mij een paniektranser. Ik denk dat hij heel teleurgesteld was om mij te verliezen. Ik was bovendien zijn kapitein. Het zal een emotionele reactie geweest zijn. Als je me de voorbije weken zag spelen, denk ik niet dat dit een paniektranser was van Club", aldus Jack Hendry.

RB Leipzig

De Schotse verdediger heeft alvast erg veel zin in de topper tegen RB Leipzig. "Voor de match tegen PSG was ik zo opgewonden. Om me te testen tegen hen, tegen Messi en die anderen. Ik wou vooral bewijzen at ik meekan op dit internationale niveau, dat ik er uiteindelijk thuishoor. Sinds die avond van PSG kan ik niet wachten op de volgende match, die tegen Leipzig", klinkt het bij Hendry.

jack hendry club brugge leipzig