Club Brugge zoekt de markt af naar een vervanger van Preud'homma, maar deze trainer wijst af

Michel Preud'homme vertrekt, net zoals Philippe Clement, met zekerheid bij Club Brugge. Dit betekent dat blauw-zwart opzoek moet naar een vervanger voor het trainersduo. 

Francky Dury verlengde zijn contract bij Zulte Waregem en zal dus niet komen. Feleice Mazzu is nog een piste, maar Club Brugge lijkt toch een grotere naam met meer ervaring te willen strikken. Daarom gaat blauw-zwart in het buitenland gaan zoeken. De voorbije weken verschenen al de namen van onder andere Frank de Boer en Ståle Solbakken (FC Kopenhagen).

Frank De Boer ziet het verhaal van Club Brugge wel zitten, maar er speelt meer. Zijn eerste doel is de Premier League. De kans dat hij voor Club Brugge kiest, lijkt behoorlijk klein. Maar het geeft wel aan dat de Bruggelingen voor buitenlandse kwaliteit met ervaring gaan.

Ze hebben ook bij Ståle Solbakken gepolst. Hij is momenteel trainer bij Kopenhagen en kent Club Brugge al van de laatste Europe campagnes. Hij heeft aangegeven niet geïnteresseerd te zijn in een overgang. 

Club Brugge zoekt verder zonder haast, het doel is om de nieuwe trainer ten laatste bij de start van het nieuwe seizoen (de eerste training is 19 juni) voor de spelersgroep te laten staan.