Bom in Belgisch voetbal? RSCA wil Mbokani én Refaelov gratis wegplukken bij Antwerp

Opvallend gerucht: volgens La Dernière Heure zou Anderlecht interesse hebben om Dieumerci Mbokani én Lior Refaelov transfervrij over te nemen aan het einde van het seizoen. Beide Antwerp-spelers hebben een aflopend contract en kunnen dus gratis opgepikt worden.

Mbokani

Van concrete onderhandelingen zou nog geen sprake zijn, maar RSCA zou wel al de nodige inspanningen gedaan hebben om hun contracten in te kijken. De interesse in Mbokani is geen verrassing. Mbokani heeft een verleden bij Anderlecht en een terugkeer komt elk jaar ter sprake. Bij Anderlecht zou hij Nmecha kunnen vervangen, die de club normaal verlaat op het einde van het seizoen (terug naar Manchester City).

Refaelov

De transfer van Lior Refaelov zou véél spraakmakender zijn. De Gouden Schoen-winnaar is uiteindelijk verkozen tot beste speler van de competitie en zijn komst zou een serieuze aanwinst zijn voor paars-wit. Maar vooral: Refaelov heeft een verleden bij aartsrivaal Club Brugge. Het is maar de vraag of Lior Refaelov zo'n transfer ziet zitten en wat de Club Brugge-fans hiervan zullen zeggen. Wordt vervolgd!

mbokani transfer anderlecht

refaelov transfer anderlecht

Ook interessant