RSCA-fans GENIETEN van één man na voorsprong aan rust tegen AZ: "Ik hou van hem!"

Na het knappe gelijkspel van KAA Gent tegen West Ham en de masterclass van Hugo Cuypers was het aan Anderlecht om minstens een evengoed resultaat te behalen tegen het Nederlandse AZ. En na 45 minuten ziet het er bijzonder goed uit voor de Brusselaars. Na een doelpunt van Murillo leidt het nummer negen uit de Belgische competitie met 1-0 aan de rust. De Panamees kreeg dan ook al veel lof van de paars-witte fans en het is één van de weinige keren dat ze zo positief zijn over hem!

Murillo vs AZ

"Ik hou van jou, Murillo"

"Oh Murillo, ik hou van jou"

"Komaaaan, doelpunt van Murillo"

Murillo vs Villarreal

Eerder dit seizoen was Murillo vaker de gebeten hond.

"Wanneer tweede geel voor Murillo?"

"Soms heeft Murillo echt hersenfalen!"

Murillo vs Zulte Waregem

Toen RSCA tegen Zulte Waregem 2-1 voorstond aan de rust, kreeg hij ook al de volle lading.

"Murillo is vervangen door zijn gehandicapte tweeling terwijl hij zich vermaakt in Panama!"

"Murillo speelt met zijn sandalen, hij geeft geen moer om de club!"