Zekerheidje? Verdien 7 keer je inzet met deze 3 makkelijke bets

Een nieuwe speeldag in de Jupiler Pro League betekent een nieuwe mogelijkheid om mooie betjes te landen. In speeldag 11 staan er enkele mooie affiches op het programma, wij namen alvast drie mogelijke bets onder de loep waarmee je mooi geld kan verdienen. 

Nog geen account bij Circus? Goed nieuws! Want nu krijg je 5 euro gratis bij je registratie! Je hoeft zelfs geen geld te storten om deze tijdelijke bonus te innen! KLIK HIER OM JE AAN TE MELDEN

Bet 1: STVV wint tegen KV Oostende: Odd. 2.40 

STVV is aan een prima seizoen bezig. Onder de talentvolle trainer Jonas de Roeck staan de Kanaries op een knappe zesde plaats en dat is helemaal niet gestolen. Met sterk voetbal wist de Limburgse club al 4 van de 5 thuismatchen te winnen en niet van de minste: 3-2 tegen Gent, 1-0 tegen Standard, 1-0 tegen Waasland-Beveren en 2-1 in de derby tegen Genk. Daarnaast kan STVV ook rekenen op een ijzersterke defensie (op 2 na beste in de competitie) en laat daar nu net het schoentje wringen bij de tegenstander van dit weekend: KV Oostende. De allerlaatste in de stand kon slechts 10 keer scoren dit seizoen, enkel Standard doet slechter. 

Tot slot nog even de geschiedenisboeken erbij halen: STVV verloor thuis nog nooit tegen KVO. 4 keer winst en 2 draws. Daarom zien we STVV ook dit weekend de punten pakken tegen KVO. 

Bet 2: Gent wint op KV Kortrijk: Odd. 1.73

Gent en Kortrijk delen momenteel de 12de plaats met 9 punten, toch lijkt de winnaar al zeker. Terwijl KV Kortrijk al weken in een neerwaartse spiraal zit, klimt AA Gent net uit het diepe dal. Het is al geleden van de derde speeldag dat KV Kortrijk nog een wedstrijd winnend kon afsluiten, nadien volgenden 4 nederlagen en 2 draws. Gent daarentegen is terug springlevend. Met de komst van Yves Vanderhaeghe lijken de Buffalo's een boost gekregen te hebben. Terwijl er onder Hein Vanhaezebrouck reeds beterschap aan zat te komen lijkt Gent nu echt vertrokken te zijn na de knappe zege tegen Waasland-Beveren. 

Wij tekenen voor een makkelijke zege voor AA Gent. 

Bet 3: RSC Anderlecht wint thuis tegen KRC Genk: Odd. 1.73 

Wat een verademing was het om Anderlecht vorige speeldag aan het werk te zien. KV Mechelen wist bij momenten niet waar ze het hadden en zelfs tegen de sterren van PSG sloeg Paars-Wit geen slecht figuurlijk. En dat allemaal dankzij één man: Hein Vanhaezebrouck. De ex-trainer van Gent reanimeerde Anderlecht en haalde het oude DNA van Paars-Wit terug van onder het stof. We twijfelen er niet aan dat hij ook tegen zijn ex-ploeg de drie punten pakt. Het is al 5 jaar geleden dat Genk de drie punten meenam uit het Astridpark en we zien het ook dit seizoen niet gebeuren. 

Plaats deze 3 bets in een combi en win een bedrag die meer dan 7x je inzet was. (KLIK HIER)