BIZAR! De 9 merkwaardigste fratsen van Didier Lamkel Zé op een rijtje

Iedereen in België kent Didier Lamkel Zé ondertussen al. Zowel op als naast het veld is hij soms het noorden kwijt. Wij zetten de 9 merkwaardigste fratsen van hem op een rijtje.

AZ

In augustus 2019 kan Antwerp zich plaatsen voor de Europa League tegen AZ. In de 72ste minuut maakt Lamkel Zé de 1-0, hij krijgt zijn 2de gele kaart voor zijn viering na het doelpunt. Zé toont zijn truitje op Messiaanse wijze aan het publiek wanneer hij het veld verlaat.

Lamkel ze na kalm

In oktober 2019 tijdens de wedstrijd tegen KV Kortrijk scoort hij de 2-0. Bij zijn viering toont hij een shirt met daarop de woorden "Lamkel ze na kalm". De supporters vinden het op dat moment nog allemaal fantastisch.

LZ7

In december 2019 haalt hij na zijn goal tegen Waasland Beveren een briefje uit zijn kous met daarop "LZ7", een verwijzing naar CR7.

Viering tegen Standard

In diezelfde decembermaand gaat hij na de overwinning, in de kwartfinale van de beker, tegen Standard de supporters van de Rouches gaan jennen. 

Toeschouwer bij aartsrivaal Beerschot

In oktober 2020 is Lamkel Zé toeschouwer in de wedstrijd tussen Beerschot en STVV. Dit wordt hem niet in dank afgenomen door de supporters van Antwerp.

Met een truitje van Anderlecht naar de Bosuil

In januari 2021 komt Lamkel Zé aan op de Bosuil in een truitje van Anderlecht. Dit wordt hem opnieuw niet in dank afgenomen door de supporters, maar dit kan hem niks deren want hij dreigt ermee om de volgende keer in een truitje van Beerschot te komen. 

Bertoua, je suis là

In januari 2021 scoort hij tegen Waasland Beveren, bij zijn viering toont hij een briefje met daarop "Bertoua, je suis là". Dit verwijst naar zijn geboortedorp in Kameroen.

De viering tegen Beerschot

Afgelopen zondag maakt hij de 0-1 in de derby tegen Beerschot, bij zijn viering gaat hij in de tribune zitten. Daarna toonde hij ook nog eens een t-shirt met 'darling' daarop. Verwijzend naar zijn nieuwe vriendin 

Vraag om vergiffenis

Na de gewonnen derby vraagt Lamkel zé, via zijn instagram, om vergiffenis van de Antwerp fans. 

Ook interessant