WAUW! Zéér knappe vriendin van Kortrijk-speler is bekend op Instagram en YouTube

Aleksander Radovanović is een 28-jarige centrale verdediger die uitkomt voor Kortrijk. Hij speelde dit seizoen al twintig keer mee in de Jupiler Pro League. Naast voetballen komt hij ook vaak voor in filmpjes op het YouTube-kanaal van zijn zéér knappe vriendin Teodora.

Aleksander Radovanović

De in Servië geboren verdediger begon zijn carrière in eigen land, waar hij voor Mačva Šabac, OFK Beograd, Spartak Subotica en FK Vojvodina uitkwam. Na amper een halfjaar bij Vojvodina te spelen, verhuisde hij naar het Franse Lens. Hij kwam mede door een zware knieblessure daar amper aan spelen toe, op drie seizoenen speelde hij maar 33 wedstrijden voor Lens. In januari 2021 vertrok hij uiteindelijk richting België, waar hij bij Kortrijk aan de slag ging. Bij Kortrijk is hij een vaste waarde in de ploeg en speelt hij bijna alles mee.

Teodora Radovanović

Teodora Radovanović is van Servische afkomst en ze heeft een YouTube-kanaal met 74.000 abonnees, haar content bestaat vooral uit vlogs. Op Instagram heeft ze meer dan 65.000 volgers. Wij bij Voetbalflitsen zetten enkele van haar knappe foto's op een rijtje.

Ook interessant