Het beste van het beste: Dit is het hoogst gewaardeerde FIFA-team aller tijden

In de afgelopen 20 jaar hebben we een hele hoop topspelers gezien, maar het is moeilijk om de verschillende generatie voetballer met elkaar te vergelijken. Wij probeerden dat alvast te doen en maakten een lijstje met het beste FIFA-team aller tijden. We baseerden ons op de ratings door de jaren heen en kwamen tot dit resultaat...

Doelman: Gianluigi Buffon (FIFA 2005)
De Italiaanse keeper mag dan wel op FIFA 17 niet meer tot de top behoren, op de editie uit 2014 behaalde hij een machtige rating van 97 en deed hij beter dan Oliver Kahn in die tijd en Neuer en Courtois in deze tijd.

Linksachter: Robert Carlos (FIFA 2002)
Het Braziliaanse icoon staat vooral gekend vanwege zijn lange rushes op de flank en zijn prachtige vrije trappen. Daarom kreeg Roberto Carlos op FIFA 02 een beestige rating van 94! 

Centrale verdediger: Alessandro Nesta (FIFA 2005)
FIFA 05 stond garant vanwege zijn vele topverdedigers met een rating van +90, maar deze Italiaanse legende stak er met kop en schouders bovenuit met zijn 94 rating.

Centrale verdediger: Fernando Hierro (FIFA 2002)
De kapitein van Real Madrid mocht dan wel over zijn top zijn in 2002, hij kreeg van de makers nog altijd een knappe rating van 94 en verdient zo een plekje in deze lijst.

Rechtsachter: Lilian Thuram (FIFA 2005)
Bij de huidige generatie misschien wat onbekend, maar de Franse speler is wel de best gewaardeerde (92) rechtsback aller tijden.

Centrale middenvelder: Ronaldinho (FIFA 2006)
Deze Braziliaanse legende kreeg elk jaar een verbluffende rating vanwege zijn prachtig voetbal, maar op FIFA 06 kreeg hij zijn hoogste rating ooit met een overall van 95!

Centrale middenvelder: Zinedine Zidane (FIFA 2005)
De huidige coach van Real Madrid zag zijn bloedvorm in 2005 verzilverd worden met een gigantische rating van 95!

Linksvoor: Cristiano Ronaldo (FIFA 2017)
De enige speler uit de huidige editie die een plekje verdient in dit lijstje en ook niet onbegrijpelijk. Ronaldo verzamelde de afgelopen jaren een indrukwekkend palmares bijeen en was ook meermaals de uitblinker in 's werelds grootste competitie: de Champions League. De Portugees kreeg dit jaar een rating van 94.

Rechtsvoor: Luis Figo (FIFA 2002)
Van de ene Portugees naar de andere: Luis Figo is wellicht de beste flankaanvaller aller tijen met een indrukwekkend rating van 97 in 2002!

Spits: Thierry Henry (FIFA 2005)
Op FIFA 05 waren er meer dan 60 aanvallers die een rating kregen van meer dan 90, maar deze Fransman stond bovenaan het lijstje met een indrukwekkende overall van 97!

Spits: Ronaldo (FIFA 2004)
De Braziliaanse goaltjesdief was in zijn beste vorm in 2004 en daarom kreeg hij ook een ongelooflijke rating van 98!