Geen slechte verliezer! Cristiano Ronaldo feliciteert de Rode Duivels met hun overwinning

Cristiano Ronaldo ging zondagavond strijdend ten onder met Portugal tegen België. De Rode Duivels haalden het met 1-0. Een slechte verliezer toonde Cristiano Ronaldo zich echter niet. Maandagmiddag plaatste hij op Instagram een lange tekst en feliciteerde hij België

Cristiano Ronaldo op Instagram

"We behaalden niet het resultaat dat we wilden en we verlieten de competitie vroeger dan we wilden. Maar we zijn trots op onze prestatie, we hebben alles gegeven om de titel van Europees kampioen te verlengen en deze groep heeft bewezen dat ze nog steeds veel vreugde kan brengen aan het Portugese volk."

"Onze fans waren onvermoeibaar in het steunen van het team van begin tot eind. Het was voor hen dat wij liepen en vochten, om het vertrouwen dat zij in ons stelden waar te maken. Het was niet mogelijk te krijgen wat we allemaal wilden, maar bij deze onze oprechte en diepe dankbaarheid.Proficiat aan België en veel geluk aan alle teams die nog in de competitie zitten. Wat ons betreft, wij zullen sterker terugkomen. Go Portugal!", aldus Cristiano Ronaldo op Instagram.

Cristiano Ronaldo instagram