Straf: verrassende ploeg in pole position voor Jonathan David: 30 miljoen euro!

De kans is groot dat Jonathan David deze zomer de Jupiler Pro League verlaat. Het Canadese wonderkind staat in de belangstelling van heel wat topclubs zoals Porto, Dortmund, Bayern München, Leverkusen, Mönchengladbach, Lyon, Inter en AC Milan.

Lille

KAA Gent zal David echter alleen maar laten gaan bij een goed bod. De Buffalo's willen zo'n 30 miljoen euro krijgen voor de jonge Canadees. De enige ploeg die daar momenteel voor in aanmerking komt, is het Franse Rijsel. De Ligue 1-club is op zoek naar een vervanger voor Osimhen. Aanvankelijk legde Rijsel een bedrag van 20 miljoen euro op tafel, maar na het cashen van 80 miljoen euro voor Osimhen, kan daar misschien wel 10 miljoen bij. Andere clubs waren nog niet concreet.

30 miljoen

Jonathan David wil echter het liefste naar de Bundesliga. Zijn entourage is dan ook niet echt blij met een club als Rijsel. De Buffalo's willen natuurlijk flink cashen. Bij een transferprijs van 30 miljoen euro zou David de duurste uitgaande transfer ooit zijn in de Jupiler Pro League.