Wat zie jij dit weekend gebeuren in de JPL?

Dit weekend staat de laatste speeldag van de reguliere competitie in de Jupiler Pro League op het programma. Er is nog veel om voor te spelen: wie haalt PO1? Wie haalt PO2? Wie degradeert rechstreeks? Dat zijn de voornaamste vragen. Het is dan ook niet onlogisch dat er massaal veel wordt ingezet op de Jupiler Pro League dit weekend. Er kan dan ook veel geld verdiend worden bij Unibet!

Combo-booster

Unibet is dé toonaangevende bettingpartner in België. Unibet biedt jouw de beste noteringen én promoties aan om zoveel mogelijk winst op te strijken. Eén van de straffe promoties die momenteel actief staat bij Unibet is de 'Combo Booster'. Dat wil zeggen: hoe meer weddenschappen je combineert in een multiple, hoe hoger je winst kan oplopen. Bijvoorbeeld: als je 5 weddenschappen combineert, kan je winst met 12% verhogen. Ideaal om verschillende wedstrijden uit de JPL te combineren. Je kan bijvoorbeeld inzetten op 4 matchen tegelijk en je winst gigantisch verhogen!

Hoe werkt het precies?

  1. Registreer je bij Unibet of log in
  2. Stort een bedrag naar keuze. Zonder saldo kan je niet inzetten.
  3. Voeg een multiple toe aan je wedformulier. Minstens 3 selecties en een minimale notering van 1.50 per selectie. Je kiest zelf welke competitie of sport, bijvoorbeeld de JPL.
  4. Selecteer de Combo Booster. Op basis van jouw aantal selecties, zal jouw potentiële winst verhogen op basis van % (zie hieronder). Bijvoorbeeld: 10 selecties en jouw winst kan met 35% verhogen.
  5. Indien jouw wedformulier winnend wordt afgesloten, dan profiteer jij dus van extra veel winst.

► Ontdek hier alles over deze promotie

Zoveel extra winst kan je pakken volgens het aantal selecties in je multiple!