WOW! 'Cristiano Ronaldo is klaar met Real en wil vertrekken'

Cristiano Ronaldo wil vertrekken bij Real Madrid. De 33-jarige superster mist de waardering in de Spaanse hoofdstad, meldt de Portugese sportkrant Record. Ook zou Real zijn financiële eisen niet willen inwilligen. 

Vertegenwoordigers van Ronaldo bespraken woensdag samen met de clubleiding van de Madrilenen de toekomst van de Portugees. Het contract van Ronaldo werd sinds 2016 niet meer verlengd, terwijl er afgelopen zomer al beloften zouden zijn gedaan over een nieuwe verbintenis. Ondertussen loodste Ronaldo Los Blancos twee keer naar de Champions League-zege. 

Neymar

Lionel Messi (Barcelona) en Neymar (PSG) tekende allebei wel een nieuw contract in het afgelopen jaar, en verdienen meer dan Ronaldo. Laatstgenoemde vindt dat ook hij daarom recht heeft op een hoger salaris. De aanvaller onderhoudt echter een moeizame verhouding met clubpresident Florentino Pérez, die nog altijd niet van zich liet horen. 

 "Ik zou graag heel mijn leven bij Real blijven, maar dat hangt af van Florentino", liet Ronaldo onlangs weten. Inmiddels zou hij open staan voor aanbiedingen uit Italië, Frankrijk en Engeland. Real Madrid zou in Neymar een goede opvolger zien.