Maarten Vandevoordt kan EK-kater doorspoelen bij zijn knappe vriendin Yasmine Boukkra

Yasmine Boukkra is de vriendin van Maarten Vandevoordt, doelman van KRC Genk én de jonge Rode Duivels. Nu het EK voor beloften er voor hem opzit, kan hij even wat (meer) tijd doorbrengen met zijn knappe vriendin. Tijd om Yasmine wat beter te leren kennen.

Vriendin Maarten Vandevoordt

Op privévlak heeft Maarten Vandevoordt zijn schaapjes absoluut op het droge. De toekomstige doelman van RB Leipzig vormt al enige tijd een koppel met Yasmine Boukkra. Het Belgische model heeft meer dan 5.000 volgers op Instagram en dat zal je niet verbazen bij het zien van onderstaande foto's. Knap hoor!

Yasmine Boukkra

"Ik had een paar keer wat shoots gedaan voor fotografen maar niks professioneels en op een dag sprak de eigenaar van SOCK YOU me aan. Frederic overtuigde me om voor zijn merk te shooten omdat hij in me geloofde en zo is de bal aan het rollen gegaan. Na mijn werk samen met Frederic ben ik naar een casting geweest van DOMINIQUE MODELS en ze hebben mij meteen aangenomen, en dominique models is nu een jaar mijn moederagency", aldus Yasmine Boukkra over haar modellenleven. Zij is dus de vriendin van Maarten Vandevoordt.

Vandevoordt maakte in 2019 zijn debuut voor KRC Genk: