Mooi gebaar: Barcelona-fans hebben opvallende boodschap voor Antwerp na 5-0 nederlaag in UCL

Antwerp startte dinsdagavond met een valse noot aan zijn campagne in de Champions League. The Great Old verloor van FC Barcelona met maar liefst 5-0 na een erg moeilijke wedstrijd (waarin de supporters een duidelijke zwakke schakel zagen). Na amper 23 minuten voetballen was de wedstrijd al gespeeld toen Jelle Bataille eerder al ongelukkig de bal in eigen doel devieerde en Antwerp al 3-0 achterstonden. Desondanks zagen de Barcelona-fans wel dat er potentieel zit in dit Antwerp en wensten hen dan ook veel succes tijdens de rest van hun campagne. Voetbalflitsen bundelde enkele tweets van Barca-fans die aan Antwerp gericht waren. De tweets komen van onder de full-time post van Antwerp op sociale media.

Barca-fans over Royal Antwerp FC

"Goede wedstrijd Antwerp. Jullie waren geweldig later in de tweede helft. Veel goede reddingen van Butez. Veel succes tegen Shakhtar. Ik hoop dat je terugkomt met 3 punten."

"Niet het resultaat dat ze verdienden, maar ze zullen zeker sterker terugkomen."

"Veel succes bij de volgende wedstrijden 🤝."

"Pech, Vermeeren we wachten op je ❤️🎉"

"Respectabel team jullie zeiden dat je hier zou komen om te voetballen en probeerde dat ook echt te doen, eerlijk zijn ze wel en veel geluk"

"Veel geluk in de volgende wedstrijden!"

"Jullie hebben een fantastische wedstrijd gespeeld."

Ook interessant