Druk op de ketel bij Tottenham! Sterkhouder vertrekt als er volgend jaar geen CL wordt gespeeld

Aanvalsleider Harry Kane twijfelt over zijn toekomst bij Tottenham Hotspur. De Engelsman is teleurgesteld in de behaalde prestaties van het huidige seizoen. Bovendien ziet Kane het niet zitten om nog een jaar geen Champions League te spelen. Naar waar Kane zou vertrekken is niet bekend. 

Geen kans op prijzen 

Mocht Tottenham Hotspur het einde van het seizoen er niet in slagen om Champions League-voetbal veilig te stellen, dan zet Kane zijn zinnen op een vertrek uit Londen, meldt The Athletic. De spits is namelijk erg gefrustreerd dat hij bij de club weinig kans maakt op het winnen van titels.

Europa League is niet goed genoeg

De ploeg van José Mourinho staat in de Premier League momenteel op een zesde plaats, wat recht geeft op de Europa League. Kane zou alleen langer in Londen willen blijven als de club zich plaatst voor de Champions League. Zo niet, dan is de kans volgens The Athletic groot dat hij van de zomer een transfer zal maken. Overigens weet de aanvaller zelf wel te presteren. Kane is namelijk met 19 doelpunten de topscorer van de Premier League.