"Club heeft redelijk veel problemen waaraan het zal moeten werken"

"Club heeft redelijk veel problemen waaraan het zal moeten werken"

Club Brugge heeft zich gisteren ten koste van Dinamo Kiev geplaatst voor de laatste CL-voorronde. Analist Peter Vandenbempt Club wel bibberen en beven...

"Het was niet echt goed, maar ze hebben het wel goed gedaan", vertelt Vandenbempt aan Sporza. "Dinamo Kiev uitschakelen over 2 matchen, dat is toch een knappe prestatie, dat is toch een tegenstander van niveau. Maar Club was gisteren niet goed genoeg om Kiev ook gemakkelijk uit te schakelen."

"Club had redelijk veel problemen. Vooral defensief was het erg wankel. Dat had te maken met een onzekere Mechele, een Sobol die ik op dit niveau toch maar kantje boord vind, maar vooral met Mata die individueel een erg slechte match speelde én die aan zijn lot werd overgelaten door Tau, die had blijkbaar niet begrepen dat hij moest meeverdedigen."

"Algemeen was er een gebrek aan balvastheid. Het was ook de eerste keer dat we een mindere Okereke zagen. Dennis was dan weer een ongeleid projectiel, dat zich voortdurend vastdribbelde en zelden de juiste oplossing vond. Dat is alles bij elkaar toch redelijk veel."