'Bloedende' Vanaken heeft duidelijke boodschap voor de scheids na niet-afgekeurde goal Besiktas

Club Brugge speelde donderdagavond 1-1 gelijk tegen Besiktas. Op zich geen slecht resultaat, maar wel als je weet dat blauw-zwart deze match altijd had moeten winnen. De Bruggelingen hadden genoeg kansen, maar kregen het deksel op de neus in de slotfase. Er was op het einde nog veel commotie, want Hans Vanaken had een bloedneus opgelopen in een actie voor de 1-1 en vond dat die goal absoluut had moeten afgekeurd worden. Hij zou zich later melden bij Sporza om zich uit te spreken over het incident...

Club Brugge-Besiktas scheidsrechter

Casper Nielsen was donderdagavond de grote zondebok bij de Club Brugge-fans na het gelijkspel tegen Besiktas. De Turken voetbalden geen kans bij elkaar, maar profiteerden optimaal van een slechte inspeelpass van de Deense middenvelder. Toch had het nooit zover moeten komen, want evengoed had de scheidsrechter een voorgaande fout op Vanaken (en Jutglà) kunnen fluiten. De Club Brugge-middenvelder kreeg een 'slag' in zijn gezicht en kreeg een bloedneus. De VAR keek naar de beelden, maar zag er geen fout in.

Hans Vanaken bloedneus vs Besiktas

Hans Vanaken werd na de match voor de camera gehaald en sprak zich uit over het incident. "Ik probeer druk te zetten vanop de zijkant. Ik zet niet dat het bedoeld was of niet, maar hij raakt me vol in het gezicht. Dat komt er niet zomaar. Ik denk dat die goal afgekeurd kon worden. En als dat gebeurt, dan winnen we die match, want ze kregen verder geen kansen naast die ene goal", aldus Hans Vanaken.

De Club Brugge-fans gaven op 'X' hun kapitein gelijk. Ze vonden dat de scheids absoluut een fout had moeten fluiten en die 1-1 er nooit had mogen komen. Ook de fout op Jutglà wordt er bijgehaald:

Om af te ronden de knappe goal van Hans Vanaken tegen Besiktas: 

App Store: App Store Link

Play Store:Play Store Link