Meest gevreesde duo? Deze 2 heren scoorden samen 83(!!) goals in 4e Provinciale, WTF!

Met heel veel plezier houden we bij Voetbalflitsen niet enkel de hoogste klasses van het voetbal in de gaten, ook de lagere regionen volgen we met argusogen. En vandaag viel ons oog op een bijzonder gevreesd duo uit Vierde Provinciale E in Antwerpen: Marijn Gielis en Kenzo Laenen.

KFC Zammel

KFC St. Dymphna Zammel werd opgericht in 1955 en draagt dus met veel trots stamnummer 5815. Spelen doen ze in het groen en wit. De laatste decennia kuierden ze steevast in de Provinciale reeksen in Antwerpen. In het begin van de 21e eeuw speelden ze even in Tweede Provinciale, maar dat deden ze maar één jaar. Ondertussen zitten ze in Vierde.

Kenzo Laenen en Marijn Gielis

Afgelopen seizoen deden ze het heel goed, ze eindigden op een tweede plaats in het klassement achter kampioen Ramsel. Dat onder leiding van twee sluipschutters: Marijn Gielis en Kenzo Laenen. Beide heren troffen bijzonder veel raak dit seizoen, respectievelijk 46 en 37 keer volgens de officiële website van de RBFA. Ze eindigden op evenveel punten als Ramsel, maar zij scoorden meer doelpunten. Dat laatste vooral te danken aan één man én ex-Rode Duivel die 59 keer raak trof. In de eindronde konden ze helaas geen promotie afdwingen. 

Marijn Gielis en Kenzo Laenen topschutters KFC Zammel

Ook interessant