Ex-RSCA-aanvaller is echte goaltjesdief: 20 goals in 17 matchen en dicht bij promotie

Aleksandar Mitrovic is en blijft toch een echte doelpuntenmachine. De 27-jarige Serviër zit dit seizoen alweer aan 20 goals en 5 assists in 17 matchen voor Fulham. Daarmee is hij uiteraard los topschutter in de Engelse tweede klasse. Wereldwijd scoorde er dit seizoen niemand vaker in clubverband dan Mitrovic.

Aleksandar Mitrovic

Aleksandar Mitrovic heeft een verleden bij RSC Anderlecht. Tussen 2013 en 2015 speelde hij zo'n 90 matchen voor paars-wit en daarin scoorde hij maar liefst 44 goals. Een echte goaltjesdief en dat bewees hij sindsdien quasi elk seizoen. Vorig seizoen was het minder met slechts 4 goals en 4 assists, maar zijn ploeg Fulham kende dan ook een matig seizoen in de Premier League met degradatie tot gevolg.

Fulham

Fulham staat momenteel 2de in The Championship. Ze tellen 2 punten minder dan koploper Bournemouth, maar 6 punten meer dan West Brom. De top 2 stijgt sowieso naar de Premier League. De kans is groot dat we de Serviër volgend seizoen opnieuw in de Premier League aan het werk zien. Voetbalflitsen wenst hem alvast veel success toe.

aleksandar mitrovic fulham