Bewust of niet? Siebe Schrijvers laat zich uit over 'opvallende' viering tegen Genk

Siebe Schrijvers scoorde enkele weken geleden tegen zijn ex-club KRC Genk. Na zijn doelpunt verwees hij even naar de naam op zijn shirt. Sommigen dachten dat dit provocerend was omdat hij tijdens de wedstrijd massaal werd uitgefloten werd door de Genk-fans. Dat was echter niet zo bedoeld, laat Schrijvers weten in een interview met Sport/Voetbalmagazine.  

"Ik wist dat er wat ging gebeuren qua uitfluiten. Ik ben er niet met revanchegevoelens gaan spelen, maar keek wel uit naar die wedstrijd. En dan scoren, het was mooi, maar ik heb niet uitgedaagd. Inderdaad even mijn naam getoond, wat ik misschien niet zou hebben gedaan mocht ik niet zijn uitgefloten. Ik heb de goal gevierd, maar het tegelijk rustig gehouden", aldus Schrijvers.

De Club-aanvaller benadrukt dat hij nog steeds een grote liefde heeft voor de Limburgers. "Scoren maakt een spits blij en dat mag hij laten zien. Dat doet op zich niks af van het respect dat je hebt voor de ploeg waar je eerder bent geweest. Dat blijft voor Genk enorm, wat die club mij heeft gegeven, vergeet ik nooit. Ik zou nooit die speler geworden zijn die ik nu ben zonder Genk", klinkt het in Sport/Voetbalmagazine.