Matchverantwoordelijke KVO plaagt Marc Coucke: "Ik zal je straks je echte plaats wel tonen"

Marc Coucke verliet zondagmiddag al voor de rust de Versluys Arena in Oostende. De reden was een aanvaring met de KVO-voorzitter en nog heel wat andere akkefietjes. Ondertussen is bekend wat er allemaal is gebeurd en gezegd geweest die middag.

Bij zijn aankomst in het stadion was er een kleine aanvaring naar aanleiding van een interview eerder die dag, die Dierckens gaf in de Zevende Dag. Vervolgens verweet Coucke de KVO-voorzitter dat hij alle schuld in zijn schoenen schoof. De discussie laaide op en de ruzie was zelfs enkele tafels ver te horen. Coucke verliet de eretafel en ging iets verderop met de rug richting Dierckens zitten

Maar dat was nog niet alles: Coucke volgde de eerste helft vanuit de kleedkamer. Zijn veiligheidsman zei dat het te onveilig was voor hen om in de tribune te zitten. Al was er nog een probleem: de match delegate zei hem dat hij vijf minuten voor de rest uit de kleedkamer moest vertrekken. En dan was er ook nog de matchverantwoordelijke van KVO die hem uitdaagde: "Ik zal je straks je echte plaats wel tonen", zou hij gezegd hebben. Daardoor besloot Coucke het af te bollen.