Voormalig jeugdspeler PSV opgepakt in Antwerpen: ‘Dure auto’s, geld en drugs gevonden’

De politie van Antwerpen heeft een oud-profvoetballer in Antwerpen opgepakt. De 37-jarige Bernard Q. werd op straat betrapt met drugs op zak, waarna er in zijn woning nog een grotere vondst werd gedaan. Dit schrijft het Gazet van Antwerp

Bernard Q. 

Q. kwam in de jeugd van PSV uit, zo werd hij in 2003 en 2004 nog tweemaal Nederlands kampioen met PSV onder 17. Ook kwam hij 1 keer voor Oranje onder 16 uit. Zijn carrière als prof bleef beperkt. Zo speelde Q. nooit in het eerste van de club uit Eindhoven en speelde hij in het vervolg nog voor Helmond Sport, Haarlem, FC Den Bosch, FC Eindhoven en sloot hij zijn loopbaan in 2013 af bij Rupel Boom in België. Hij is niet de eerste profvoetballer die betrokken raakt in het criminele circuit, zo was er recentelijk nog de veroordeling van Quincy Promes en wat te denken van Mohamed Ihattaren.

Drugsvondst Bernard Q. 

"Deze Nederlandse man had 150 gram cannabis in zijn rugzak zitten. Opmerkelijk, want de man was vergezeld door twee jonge kinderen van 4 en 6 jaar. Hij ontkende in Antwerpen te wonen", schrijft het Gazet van Antwerp. "De man woonde in opvallende luxe. In een kamer vond de politie een cannabisplantage, waar ruim vijftien kilogram drugs lag te drogen. In een wc werd nog een kilogram cannabis en 110 gram cocaïne gevonden. In de keuken lag drie kilogram cannabis en zeshonderd gram hasj.”  

Daarbovenop werd er in een doos ontbijtgranen een bedrag van tienduizend euro gevonden. In de garage werden twee auto’s met een waarde van een half miljoen euro gevonden en zoekt de Belgische politie nog verder naar een Lamborghini met een waarde van ruim drie ton.