Ploegmaat Kevin De Bruyne organiseert s*ksfeestje tijdens strenge coronamaatregelen

Kyle Walker, speler van Manchester City, is in opspraak geraakt in Engeland. De verdediger bestelde vorige week 2 prostituees, terwijl hij slechts een paar uur later op Instagram opriep dat iedereen zoveel mogelijk contact moest vermijden...

Seksfeest

Een van de dames, de 21-jarige Louise McNamara, deed een boekje open in de Engelse boulevardkrant The Sun over het seksfeestje die Walker bij hem thuis samen met een vriend organiseerde. "Kyle is hypocriet. Eerst nodigt hij buitenstaanders uit voor seks en de volgende dag leest hij iedereen de les over hoe de mensen veilig moeten blijven."

High-profile klant

Louise: "In eerste instantie wist ik niet wie hij was. Wél had ik van mijn baas begrepen dat we naar high-profile klant moesten gaan. Maar hij probeerde zijn identiteit te verhullen. Tot ik met de andere dame buiten een sigaretje ging roken met de vriend van Kyle die zich had voorgesteld als 'Kai'. Die vriend vertelde toen dat Kai een voetballer was. Ik kende hem niet, maar heb maar een paar foto's gemaakt."

De video waarin Kyle Walker oproept om vooral thuis te blijven 

🙏🏾 #StayHomeSaveLives

A post shared by Kyle Walker (@kylewalker2) on

Walker zegt sorry...

Walker heeft inmiddels zijn excuses aangeboden. 'Ik wil van deze gelegenheid gebruikmaken om mijn excuses aan te bieden voor de keuzes die ik vorige week heb gemaakt. Ik begrijp dat ik als profvoetballer een rolmodel moet zijn. Daarom wil ik mijn excuses aanbieden aan mijn familie, vrienden, de club, de supporters en het publiek, omdat ik iedereen heb laten zitten."

Manchester City overweegt Walker nog te straffen voor zijn daad...