Liverpool-fans staan versteld van ex-JPL-kapitein, die scoort tegen hen in EL: "He was unreal..."

Standard de Liège zag afgelopen zomer hun kapitein, Aron Dønnum, plotsklaps vertrekken. De Noor vertoefde sinds 2021 in België en speelde uiteindelijk 74 wedstrijden voor de Rouches, maar toen Toulouse in augustus kwam aankloppen, was de keuze snel gemaakt. Donderdagavond stond Dønnum in de basis in het Europa Leagueduel tegen Liverpool én liet hij zich zien. Hij sprong zelfs in het oog bij enkele Engelse fans.

Aron Dønnum vs Liverpool

Jürgen Klopp vond het een uitstekend moment om wat te roteren, maar kreeg daar eigenlijk al snel spijt van. Het was Dønnum die Toulouse vlak voor rust op voorsprong bracht. The Reds keerden er nooit meer écht van terug en kwamen niet verder dan twee aansluitingstreffers. De Fransen wonnen zo met 3-2 en nemen daarmee afstand van Union in het klassement. De voormalige kapitein van de Rouches speelde een erg sterke partij en wordt door enkele Liverpool-fans zelfs getipt als mogelijke versterking. Uiteraard waren ook zijn eigen fans zeer tevreden.

"Ongelooflijke prestatie, in alle eerlijkheid. Dønnum was waanzinnig."

"Ik kan toch niet de enige zijn die vindt dat die nummer 15, Dønnum, ongelooflijk speelt en een mogelijke versterking is voor onze kern volgende zomer."

"Die Dønnum speelt echt goed."

"Aron Dønnum, maar wie is die man toch?"

"Het werk van Suazo en Dønnum verdient een standbeeld man."

"Wat een bazenmatch van Dønnum."

"Dønnum, dat is de tweet."

De fans werden gek na zijn doelpunt: